Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

TOKKDER 2011 Stratejileri

Tüm Oto Kiralama Kuruluşları Derneği TOKKDER’in 2011 yılı yol haritasını belirlemek üzere organize ettiği toplantılar, üyelerinin geniş katılımı ile 14 ve 15 Aralık 2010 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirildi. Toplantıların ilki 14 Aralık 2010 tarihinde Uzun Dönem Araç Kiralama firmaları temsilcilerinin katılımıyla, ikincisi ise 15 Aralık 2010 tarihinde Kısa Dönem araç Kiralama firmalarının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Daha fazla

Doğuş Otomotiv, Araç Kiralama Sektörüyle Buluştu

TOKKDER tarafından düzenlenen markalarla buluşma toplantılarının üçüncüsü Doğuş Otomotiv markaları ile 1 Aralık 2010 tarihinde Four Seasons Hotel Bosphorus’ta gerçekleştirildi. TOKKDER Yönetim Kurulu Üyesi Nora Karakaş Paşalı tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından söz alan Doğuş Otomotiv CEO’su Ali Bilaloğlu, bu toplantının düzenlenmesinden ve kendilerinin katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Doğuş Otomotiv ve bünyesinde bulundurduğ u markalara ilişkin bilgiler veren Ali Bilaloğlu, araç kiralama sektörü ile süregelen başarılı birlikteliklerine de değindi.

Daha fazla

Filo Yönetiminde Verimlilik Ve Araç Takip Sistemleri

Araç takip sistemi ile araçları GPS uyduları üzerinden 7 gün 24 saat izleyerek, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri ve daha birçok bilgiyi on-line olarak takip etmek mümkün.

Ülkemizde hemen her sektörde hızla büyüyen araç filoları beraberinde bazı yönetim sorunlarını da doğuruyor kaçınılmaz olarak. Araçların verimliliği kurumların karlılığını büyük ölçüde etkiliyor.
Daha fazla

TOKKDER – Ford Buluşması

Tüm Oto Kiralama Kuruluşları Derneği TOKKDER’in öncülüğünde düzenlenen, TOKKDER üyelerinin markalarla buluştuğu toplantıların ikincisi 11 Kasım 2010 tarihinde İstanbul Plaza Otel’de gerçekleştirildi. Ülkemiz otomotiv sektöründe önemli bir yeri olan ve araçları araçkiralama firmalarınca da önemli miktarda talep gören bir marka olan Ford’un üst düzey yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; markanın sektördeki konumu, araç kiralama sektörüne bakışı, Ford ve araç kiralama firmaları arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için neler gerektiği konularına ayrıntılarıyla değinildi.

Daha fazla

Üyelerimizin Gurur Duyacakları Bir Dernek Olmak İstiyoruz

OYDER Yönetim Kurulu Başkanı H. Şükrü Ilısal:
OYDER Yönetim Kurulu Başkanı H. Şükrü Ilısal:

OYDER’in hedefi bize üye olsun veya olmasın, Türkiye’deki tüm yetkili satıcıların ekonomik ve yasal haklarını ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde korumak ve onları her türlü platformda temsil etmektir. Tüm Türkiye’ye yayılmış otomotiv yetkili satıcılarını çatısı altında toplayan ve sektörün en önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneğ i OYDER’in Yönetim Kurulu Başkanı H. Şükrü Ilısal ile sektörün gelişimi, OYDER’in çalışmaları ve araç kiralama sektörüne ilişkin değerlendirmelerini konuştuk.

Daha fazla

Arval Analytics” Ödüle Layık Görüldü

ARVAL, yeni geliştirdiği online raporlama aracı “ARVAL Analytics” ile “Uluslarası Araç Filo Sektör Ödülü” ne layık görüldü. ARVAL, Uluslarası Araç Filo Sektör Ödülü’nü Kasım ayında Brüksel’de düzenlenen bir tören ile aldı. Aralarında Avrupa filo yöneticilerinin de bulunduğu 16 jüri üyesi tarafından değerlendirilen ve operasyonel kiralama sektöründeki firmalar için ilk kez verilen söz konusu özel ödül, uluslararası alanda yenilikçi yaklaşımları, ürün ve hizmetleri belirlemek amacıyla veriliyor. Kullanımı kolay ve son derece etkili bir karar verme aracıolan ARVAL Analytics, şirketlerin filo yönetim stratejilerini belirleyip, araç filolarını günlük ve anlık yönetmelerine imkan sağlayarak, toplam kullanım maliyetini (TCO) optimize edebilmeleri için en gelişmiş iş teknolojilerini kullanarak geliştirilmiş.

Europcar Tekrar Avrupa’nın Bir Numarası

1 Ekim tarihinde Belek Rixos Premium Otel’de yapılan 2010 Dünya Seyahat Ödülleri töreninde Europcar, Avrupa’nın en iyi Otomobil Kiralama Şirketi ödülünü kazandı. Dünyanın yedi kıtasında, 187.000 turizm profesyonelinin oylarıyla her kategorinin en iyisinin seçildiği Dünya Seyahat Ödülleri, turizm endüstrisinin Oscar’ları olarak kabul ediliyor. Ödülü Europcar International adına alan Europcar Türkiye Genel Müdürü Murat Akanlar “Bu ödül, Europcar’ın müşteri memnuniyeti odaklı hizmet kalitesinin Avrupa’nın en iyisi olduğunu bir kez daha pekiştirdiği ve buradaki Antalya ofis çalışanlarımızdan Paris’teki CEO’muza kadar tüm Europcar ailesinin pay sahibi olduğu bir başarıdır.” yorumunu yaptı.

Top