Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

TEB Arval Sponsorluğunda CVO Konferansı

Türkiye’de şirket araç yönetimi konusunda bugüne kadar yapılan ilk araştırma raporu olan ve 14 ülkede 4.500 firma ile görüşülerek hazırlanan 2010 CVO Barometre’nin sonuçları düzenlenen bir konferansla açıklandı.

TEB Arval’in sponsorluğunda, TOKKDER Yönetim Kurulu Başkanı Önder Erdem, Servier İlaç Finans Direktörü Tahir Sualp ve OSD Genel Sekreteri Ercan Tezer’in katılımı ile CVO (Corporate Vehicle Observatory) tarafından gerçekleştirilen filo yönetimi konusunda yönlendirici nitelikteki “CVO Barometre 2010” sonuçları, düzenlenen bir konferansla açıklandı. Daha fazla

Rakiplerimizle Değil Kendi Hizmetimizle İlgileniyoruz

Eskidji Otomobil Müzayedeleri Departmanı Sorumlusu Kürşat Pehlivantürk
Eskidji Otomobil Müzayedeleri Departmanı Sorumlusu Kürşat Pehlivantürk

Eskidji, Türkiye’de ciddi bilinirliği olan bir marka. Otomotiv ile alakalı herhangi bir firmaya “Eskidji” dediğimiz zaman, hiçbir zaman “Siz kimsiniz, ne iş yapıyorsunuz?” gibi bir yaklaşımla karşılaşmıyoruz. Türkiye’de müzayede alanında ilklerin öncüsü olan Eskidji Grubu’nun Otomobil Müzayedeleri Departmanı Sorumlusu Kürşat Pehlivantürk ile Eskidji’nin düzenlediği otomobil müzayedeleri, Eskidji’nin internet yapılanmasıve Eskidji’nin otomobil satışları alanındaki hedefleri hakkında konuştuk.

Daha fazla

Hedefimiz Bu Yıl 31.500 Araç Satışına Ulaşmak

Toyota Türkiye CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Haydar Bozkurt
Toyota Türkiye CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Haydar Bozkurt

Biz bundan sonrası için filo satışlarına daha fazla öncelik verecek strateji geliştirme kararı aldık. Bu yılın üçüncü çeyreğinden itibaren Toyota’nın Türkiye’de filo pazarında da iddialı bir çıkış yapacağına inanıyorum. Dünyanın en büyük ve Türkiye’nin en önemli otomotiv markaları arasında yer alan Toyota, hepimizin bildiği gibi geçen yıl gerçekleştirilen bir satın alma ile ülkemizde pazarlama ve satış faaliyetlerini, Toyota Grubu’nun dünyadaki en büyük bağımsız distribütörü olan ALJ Lubnatsi Pazarlama ve Satış A.Ş. ile yürütmeye başladı.

Daha fazla

Artık Avantaj Kiralamada

Mengerler Oto Kiralama Operasyon ve Pazarlama Sorumlusu Aynur Çeltik Kesenci
Mengerler Oto Kiralama Operasyon ve Pazarlama Sorumlusu Aynur Çeltik Kesenci

Dernek toplantılarımızda sıkıntılarımızın ifade edildiği bir dönemde tez çalışmamı sunarak TOKKDER sponsorluğunda basımı/dağıtımı konusunda çok büyük destek aldım. Araç kiralama sektöründe çalışmaya başladığı ilk günlerden itibaren, kiralamanın avantajlarını ortaya çıkarmaya ve bunları matematiksel yolla ifade etmeye çalışan Aynur Çeltik Kesenci’nin bu araştırmacı tarafı, kendisini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi’nde yüksek lisans yaparken tezinin konusu olarak araç kiralamayı seçmeye ve “Araç Kiralama Sektörünün Gelişimi ve Ülke Ekonomisine Etkileri” isimli bir kitap yazmaya yöneltmiş.

Daha fazla

TOKKDER Renault Buluşması

Tüm Oto Kiralama Kuruluşları Derneği TOKKDER’in markalarla buluşma toplantılarının ilki 15 Haziran 2010 tarihinde Renault Mais İstinye Şubesi’nde gerçekleştirildi. Renault ile başlayan ve ilerleyen tarihlerde diğer markalarla da devam edecek olan bu toplantılar ile; Türk otomotiv sanayisinin önemli oyuncularından olan araç kiralama firmalarının, sağlayıcılarla bire bir sürdürdükleri ilişkileri TOKKDER aracılığıyla geliştirmek ve markaların araç kiralama sektörüne bakış açılarını ve mevcut ilişkilerin geliştirilmesi için her iki tarafın da neler yapabileceğinin en yetkili isimlerle tartışılması amaçlanıyor.

Daha fazla

TOKKDER Logosunu Yeniledi

Türkiye araç kiralama sektörünün temsilcisi TOKKDER, Temmuz 2010 tarihinden geçerli olmak üzere logosunu değiştirdi ve kurumsal kimliğini yeniledi. Yeni logosuyla birlikte, dernek faaliyetlerinde de birçok yeniliğe imza atacak olan TOKKDER, günlük araç kiralama ve operasyonel kiralama hizmetleri konusunda faaliyet gösteren üyelerine daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarına başladı.

Daha fazla

Otokoç Otomotiv Pazara Göre 3 Kat Büyüdü

Türkiye’nin lider otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketi Otokoç Otomotiv, 2010 yılının ilk 4 ayında satışlarını bir önceki yılın aynıdönemine göre %24 artırarak 13 bin 146 araca ulaştı. Türkiye’deki toplam araç satışları ise geçen yılın aynı dönemine kıyasla %7 artarak 163 bin 954 oldu. Otomotiv perakendeciliği ve araç kiralama sektöründeki ilk dört ay sonuçlarını değerlendiren Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir, yeni araç satışlarının Nisan ve Mayıs aylarında da hız kesmediğini, 2009 sonundaki beklentilerin aksine pazarın büyümeye devam ettiğini söyledi.
Daha fazla

Top